Şarkıcı Güllü - Şarkıcı Güllü'nün son hali hayranlarını şok etti! haberi : Güllü müzik dünyasının sevilen seslerindendir.

Şarkıcı Güllü - Şarkıcı Güllü'nün son hali hayranlarını şok etti! haberi : Güllü müzik dünyasının sevilen seslerindendir.. «kasımpaşalı güllü» adını kullanarak ve söylediği roman havalarıyla 1990'larda ün kazanmış, yaptığı albümlerle ve özel hayatıyla gündeme gelmiştir.5 evlendikten sonra sahnelere bir süre ara verdi. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti. İşte güllü hakkında merak edilenler. Şarkıcı güllü, 15.10.1973 senesinde i̇stanbul'da dünyaya gözlerini açmış olan bir isimdir.i̇stanbul kasımpaşalı olan şarkıcı köken olarak. Şarkıcı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti.

47 bin tl'yi bulan borç yüzünden erdal bolatcan ile önce davalık olan güllü ardından kavga etti. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı söyleyerek kariyerine başlayan güllü. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada fotoğraflar paylaşan güllü. 15 ekim 1973 tarihinde i̇stanbul'un beyoğlu ilçesinin kasımpaşa semtinde dünyaya geldi. Güllü kimdir kaç yaşında nereli?

Şarkıcı Güllü'den şoke eden yorum - Son Dakika Magazin ...
Şarkıcı Güllü'den şoke eden yorum - Son Dakika Magazin ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı söyleyerek kariyerine başlayan güllü. Şarkıcı güllü değişimiyle görenleri şok etti. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti. Kasımpaşalıyım, değmezmiş sana, oyuncak gibi birçok hit olmuş parçanın sahibi olan güllü, 15 ekim 1973 yılında doğdu. Türk fantezi müziği ses sanatçısı güllü, 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katıldı. Güllü kimdir kaç yaşında nereli? Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Tam adı güllü tut olan şarkıcı aslen çingenedir.

Roman kökenli olan güllü'nün tam adı gül tut'dur.

Şarkıcı güllü, 15.10.1973 senesinde i̇stanbul'da dünyaya gözlerini açmış olan bir isimdir.i̇stanbul kasımpaşalı olan şarkıcı köken olarak. Büyük bir değişim yaşayan güllü, hem verdiği kilolar hem de tarzıyla şaşırttı. Güllü'nün nasıl zayıfladığı detayları ile birlikte haberimizde… güçlü sesi, eşsiz yorumu ile özellikle 90'lı yıllara damgasını vuran sevilen şarkıcı güllü, hafızalarımızda her daim kilolu bir bayan olarak kalmıştır. «kasımpaşalı güllü» adını kullanarak ve söylediği roman havalarıyla 1990'larda ün kazanmış, yaptığı albümlerle ve özel hayatıyla gündeme gelmiştir.5 evlendikten sonra sahnelere bir süre ara verdi. Boğuk sesine sekiz katlı bina yaptırılcak bir hatun. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Güllü aslen nereli, kaç yaşında? 47 bin tl'yi bulan borç yüzünden erdal bolatcan ile önce davalık olan güllü ardından kavga etti. İşte güllü hakkında merak edilenler. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Güllü, i̇bo show konuklarından biri olması nedeniyle gündemde. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı söyleyerek kariyerine başlayan güllü.

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı güllü, katıldığı programda verdiği kilolarla hayranlarını verdiği kilolarla adeta bambaşka biri olan 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdi. Güllü ya da gerçek adıyla gül tut, (d. Güllü (şarkıcı), 15 ekim 1973 tarihinde i̇stanbul'un beyoğlu ilçesinde. Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen güllü renkli sayfalar programına. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu.

Şarkıcı Güllü isyan etti! 'Abla sen ölmedin mi?' | Magazin ...
Şarkıcı Güllü isyan etti! 'Abla sen ölmedin mi?' | Magazin ... from img.gazetevatan.com
Güllü, i̇bo show konuklarından biri olması nedeniyle gündemde. Müzik piyasasında güllü adıyla tanınan ünlü şarkıcının asıl ismi gül tut'dur. 15 ekim 1973 tarihinde i̇stanbul güllü'nün babası olan gür tut 2008 yılında vefat etmiştir. Tam adı güllü tut olan şarkıcı aslen çingenedir. Adam gibi sev beni (21,5b). 47 bin tl'yi bulan borç yüzünden erdal bolatcan ile önce davalık olan güllü ardından kavga etti. Güllü ya da gerçek adıyla gül tut, (d. İşte güllü hakkında merak edilenler.

Şarkıcı güllü değişimiyle görenleri şok etti.

«kasımpaşalı güllü» adını kullanarak ve söylediği roman havalarıyla 1990'larda ün kazanmış, yaptığı albümlerle ve özel hayatıyla gündeme gelmiştir.5 evlendikten sonra sahnelere bir süre ara verdi. Güllü şarkı sözleri sayfasında güllü şarkılarının sözlerini okumanın yanında videolarını izleyebilir, şarkılarını dinleyebilirsiniz. Güllü'nün nasıl zayıfladığı detayları ile birlikte haberimizde… güçlü sesi, eşsiz yorumu ile özellikle 90'lı yıllara damgasını vuran sevilen şarkıcı güllü, hafızalarımızda her daim kilolu bir bayan olarak kalmıştır. Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen güllü bir televizyon programına konuk oldu. Adam gibi sev beni (21,5b). Güllü, 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından biridir. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada fotoğraflar paylaşan güllü. Gürol gülter 1996 yılında hayatını birleştiren şarkıcı, 2000'li yıllara kadar senesine kadar. Şarkıcı güllü, 15.10.1973 senesinde i̇stanbul'da dünyaya gözlerini açmış olan bir isimdir.i̇stanbul kasımpaşalı olan şarkıcı köken olarak. 1996 yılında büyük bir aşk yaşayarak evlenen ünlü şarkıcı güllü, kariyerindeki en parlak dönemlerini yaşadığı. Roman kökenli olan güllü'nün tam adı gül tut'dur. Müzik kariyeri henüz 15 yaşlarında iken düğün salonlarında şarkı söylemeye başlayan güllü yaşadığı yer olan kasımpaşalı. Gerçek adı gül tut olan güllü zor bir çocukluk.

15 ekim 1973, kasımpaşa, beyoğlu, i̇stanbul), çingene asıllı türk fantezi müziği ses sanatçısı. Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen güllü renkli sayfalar programına. Kasımpaşalıyım, değmezmiş sana, oyuncak gibi birçok hit olmuş parçanın sahibi olan güllü, 15 ekim 1973 yılında doğdu. Ünlü şarkıcı güllü, bir dönem verdiği kilolarla büyük bir değişim yaşayarak adından söz ettirmişti. Güllü'nün nasıl zayıfladığı detayları ile birlikte haberimizde… güçlü sesi, eşsiz yorumu ile özellikle 90'lı yıllara damgasını vuran sevilen şarkıcı güllü, hafızalarımızda her daim kilolu bir bayan olarak kalmıştır.

Şarkıcı Güllü tam 70 kilo verdi ama resmen çöktü inanılmaz
Şarkıcı Güllü tam 70 kilo verdi ama resmen çöktü inanılmaz from i.internethaber.com
Güllü'nün nasıl zayıfladığı detayları ile birlikte haberimizde… güçlü sesi, eşsiz yorumu ile özellikle 90'lı yıllara damgasını vuran sevilen şarkıcı güllü, hafızalarımızda her daim kilolu bir bayan olarak kalmıştır. Türk fantezi müziği ses sanatçısı güllü, 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katıldı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada fotoğraflar paylaşan güllü. Müzik piyasasında güllü adıyla tanınan ünlü şarkıcının asıl ismi gül tut'dur. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti. Adam gibi sev beni (21,5b). Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı güllü, katıldığı programda verdiği kilolarla hayranlarını verdiği kilolarla adeta bambaşka biri olan 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdi.

15 ekim 1973 tarihinde i̇stanbul'un beyoğlu ilçesinin kasımpaşa semtinde dünyaya geldi.

İşte hakkında tüm merak edilenler. 15 ekim 1973, kasımpaşa, beyoğlu, i̇stanbul), çingene asıllı türk fantezi müziği ses sanatçısı. Güllü, 15 ekim 1973 tarihinde i̇stanbul kasımpaşa'da dünyaya geldi. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Roman kökenli olan güllü'nün tam adı gül tut'dur. 1996 yılında büyük bir aşk yaşayarak evlenen ünlü şarkıcı güllü, kariyerindeki en parlak dönemlerini yaşadığı. Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen güllü renkli sayfalar programına. Güllü müzik dünyasının sevilen seslerindendir. Şarkıcı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti. Müzik kariyeri henüz 15 yaşlarında iken düğün salonlarında şarkı söylemeye başlayan güllü yaşadığı yer olan kasımpaşalı. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. 15 ekim 1973 tarihinde i̇stanbul'un beyoğlu ilçesinin kasımpaşa semtinde dünyaya geldi. Güllü'nün nasıl zayıfladığı detayları ile birlikte haberimizde… güçlü sesi, eşsiz yorumu ile özellikle 90'lı yıllara damgasını vuran sevilen şarkıcı güllü, hafızalarımızda her daim kilolu bir bayan olarak kalmıştır.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama